Mi nyújtjuk a legkiválóbb szolgáltatásokat

Személyzetünk örömmel igyekszik eleget tenni vendégeink minden apró igényének.
Forduljon hozzájuk bizalommal!

Kemping
Élvezze a természet közelségét kempingünkben!
A természetbarátoknak a 200 m2 területű kempingünket ajánljuk, ahol 40 sátrat és 15 lakókocsit tudunk fogadni. A kemping tuskabinos fürdőszobával ellátott. Közös konyha, illetve mosoda használata is vendégeink rendelkezésére áll. Őrzött, bekerített parkolóval gondoskodunk a biztonságos pihenésről. A kemping 16 autóbeállóval és 40 sátorhellyel rendelkezik, amelyekhez áramhozzáférés is tartozik, valamint zuhanyzó, mosdók és szabadtéri mosogató. A recepciónál és egyes beálló helyeken ingyenes Wifi internet használható. A parkolás zárt rendszerű, egész éjjel őrzött.

Nyitvatartás: május 5-től október 1-ig
Kategória: Nem kategorizált
Áraink: 5eur/fő/nap lakókocsival, 5 eur/fő/nap sátorral (ebben az áram és víz használat benne van). 12 éves korig a kemping használata ingyenes.
Vendégeink háziállatokat ingyenesen hozhatnak. Kempingünket szívesen látogatják az Adriára, illetve a görög tengerpartra utazó kempingezők, mivel közel van az autópályához, könnyen megközelíthető és csendes, nem zsúfolt, zöld övezetben fekszik.

Együttműködő kemping társaságok:

ADAC Campingwelt
Europa Camping + Caravaning
 
Kemping
Étterem
Kóstolja meg ízletes ételeinket!
Éttermünkben a nemzetközi ételkülönlegességek mellett a helyi ételeket is megkóstolhatja, amelyek alapanyagait igyekszünk saját kertünkben és farmunkon megtermelni, illetve a faluban beszerezni, ügyelve az alapanyagok gondos válogatására. Nálunk megkóstolhatja a szerb és magyar konyha ízvilágát, és azok keverékét egyaránt, valamint a nemzetközi konyha különlegességeit is. Házi sajtok, füstölt kolbász, szalonna, organikus lekvárok, nagyanyáink receptje alapján készült tyúkhúsleves, de akár mákos tészta, báránypörkölt vagy bifsteak is előzetes egyeztetés alapján terítékre kerülhet. Téliszalámi, tepertő és abált szalonna is megtalálható az asztalon. Az ízletes házi organikus lekvárok, friss pékáru csak néhány azok közül, amit kiemelnénk kinálatunkból.
Konferencia és rendezvényterem
Kisebb rendezvények, konferenciák, csapatépitő tréningek ideális helyszíne
Rendezvények lebonyolításának kedvelt helyszínévé vált a medence mellett nemrég kialakított teraszunk. Kisebb exkluzív esküvők, születésnapok, évfordulók, teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk előre egyeztetett menüsor és időpont alapján. Konferenciák lebonyolítására is alkalmas helyet biztosítunk teljes felszereléssel, és igény szerint kialakított menüsorral. Ha rendezvényéhez exkluzív különteremre van szüksége, hogy elvonultan, zárt körűen tartson üzleti meetinget, tréninget, stratégiai megbeszélést, akkor rendezvénytermünk a teraszra történő közvetlen kijárattal egyedi élményt nyújt. Berendezéstől függően 20-40 személyig alkalmas megbeszélésekhez, rendezvényekhez. Alapfelszerelés a flipchart, wifi internet és a vetítővászon.

Egy nehéz tréning végén a kültéri medencénkben kényelmesen pihenhet, vagy salakos teniszpályánkon is levezetheti a feszültséget.

Kapacitás:

Létszám az asztalsor beállításától függően 20-től 40 főig. Széksoros elrendezésben nagyobb létszámra is alkalmas.
Kültéri medence és napozóterasz
Felfrissülés a kánikulában
Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt felüdülést nyújthat a nyári forróságban nyitott medencénk, amely éjszakai megvilágítással is kedveskedik a romantikázni vágyó vendégeinknek.
Méretei:
Mélység: 1.5-2m
Hosszúság: 7m
Szélesség: 4m
Teniszpálya
Sportoljon nálunk!
Salakos teniszpályánk használata kellemes kikapcsolodás lehet az itt töltött idő alatt. A teniszpálya éjszakai megvilágítással rendelkezik, ami lehetővé teszi 7-től 22 óráig tartó használatát. Gyermekek és felnőttek részére fenntartott tenisziskola is müködik, ezért előre egyeztetett időpontokban a szálló vendégei ingyenesen használhatják. Ha az egész család, vagy csak a gyermeke szeretne megtanulni teniszezni, edzőnk szívesen áll rendelkezésére, recepciónknál előre egyeztetett időpont alapján .(külön fizetendő) Lehetőség van felszerelés bérlésére is. .  

 

Login Form
Register Form