-

Naše ljubazno osoblje će ispuniti sve Vaše potrebe
Obratite nam se sa poverenjem

Kamp
Osetite čari prirode u našem kampingu
Ljubiteljima prirode nudimo kamp koji se prostire na površini od 200m2, na kojoj može stati 40 šatora i 16 kamp prikolica. Ksmp je opremljen sanitarnim čvoromkoji ima WC kabine, tuš kabine, umivaonike. Poseduje besplatno korišćenja bežičnog interneta, struje i tople vode. Parkiralište za kampere je opremljeno priključima za struju. Parking je zatvorenog tipa , obezbeđen tokom cele noći.

Otvaranje: od 5. maja do 1. oktobra.
Kategorija: bez kategorije.
Cene: 5 EUR/osoba/noćenje sa kamp prikolicom, 3 EUR/osoba/noćenje sa šatorom (u cenu uključena struja i voda). Za osobe do 12 godina kemping je besplatan.
Parking mesto za kamp kućice i šatore je besplatno, a kamperi svoje kućne ljubimce mogu dovesti bez dodatne novčane naknade.
ADAC Campingwelt
Europa Camping + Caravaning
 
  Kemping
Restoran
Isprobajte naše specijalitete
Villa poseduje i restoran zatvorenog tipa (gosti prenoćišta). Prepoznatljiv po prijatnom ambijentu i tradicionalnoj domaćoj kuhinji, koja zadovoljava ukuse najzahtevnijih gostiju.Na našoj trpezi se mogu naći sledeći domaćo proizvodi: dimljena kobasica, slanina, čvarci, domaći sir, domaća bistra kokošija supa, organski pekmezi, kao i testo sa makom, gulaš pa čak i steik. Villa Pipacs pomenute proizvode samostalno proizvodi u svojoj bašti i farmi (prirodno i organski)a u nedostatku pomoć potražimo u lokalnim seoskim domaćinstvima.
Sala za konferenciju
U sklopu Vile Pipač imamo skoro renovirani višenamenski prostor koji koristimo kao salu za razna dešavanja.
To je moderno opremljen prostor, koji podržava kapacitet do 50 mesta u zavisnosti od rasporeda stolica. Sala omogućava našim gostima da na potpuno profesionalnom nivou organizuju seminare, prezentacije, sastanke i druge događaje poput rodjendana i manjih ekskluzivnih venčanja. Pored korišćenog prostora, gostima je omogućeno besplatno korišćenja otvorenog bazena kao i teniskog terena. Sala je opremljena sa flip chart-om, besplatnim bežičnim internetom i projektorom.
Bazen na otvorenom
Osveženje u vrelim danima
Bazen jednako je za odrasle i decu leti nudi pravo osvežćenje. Dok za one romantične noćnim osvetljenjem unutar bazena, pruža pravu romantičnu atmosferu. Dimenzije: dubina: 1.5-2m dužina: 7m širina: 4m
Teniski teren
Trenirajte kod nas
Preko puta Vile Pipač nalazi se teniski teren čija je podloga šljaka. Naše osoblje kao i individualni trener nude podršku i rad za koji se profesionalno ili rekreativno bave tenisom, bilo da se radi o individualnim ili grupnim treninzima.
Vršimo upis dece u školicu tenisa koje se dodatno plaća, kako za početnike tako i za one mališane koji su već imali dodira sa ovim sportom.
Teren je osvetjen reklektorima što omogućava igru do 22h. Gosti vile imaju dvočasno besplatno korišćene terena sa dodatnom opremom koju preuzimaju na recepciji. Postoji i mogućnost individualnog i grupnog zakupa terena.

 

Login Form
Register Form